AXIS Communications AB - informacija za poslovne partnere

Poštovani poslovni partneri,

Ovime vas obavještavamo da će proizvodi AXIS Communications AB biti dobavljivi u Uniplus d.o.o. distribucijskoj ponudi zaključno do kraja ove godine.

AXIS Communications AB i Uniplus d.o.o. surađivali su tijekom evolucije tržišta IP video nadzornih proizvoda od samih tehnoloških početaka, kada je bilo gotovo nemoguće predvidjeti kakva će biti budućnost tehnologije u nastajanju. Bilo je to uzbudljivo i korisno, često zabavno, a ponekad i naporno putovanje kroz vrijeme.

S obzirom na promjene koje su na tržištu nastupile zadnjih godina, odlučili smo da nastavak poslovne suradnje u obliku u kakvom je dosad postojao više nije potreban niti koristan, te će isti prestati s 31. prosinca 2019.

Uniplus će do datuma prekida distribucijske suradnje izvršavati sve obaveze prema domaćim partnerima i kupcima, kao i prema dobavljaču AXIS Communications AB. Nakon toga ćemo svojim iskustvom i predanošću nastojati pomoći u onoj mjeri u kojoj će to omogućiti novonastale okolnosti.

Za sve druge proizvode i usluge koje su bili predmet naše poslovne suradnje, uključujući i proizvode 2N, ništa se neće promijeniti. Stoga se radujemo nastavku poslovne suradnje.

Za sve informacije stojimo na raspolaganju!